"Un Quixot de cine" (Concert didàctic) per als alumnes de 3r cicle d’EP

08/01/2016 Activitats, Sortides i Excursions

"Un Quixot de cine" (Concert didàctic) per als alumnes de 3r cicle d'EP


El proper dimarts dia 12 de gener els alumnes de 3r cicle d’EP anirem a veure el concert didàctic " Un Quixot de cine ".

Com seria una pel·lícula sense efectes de so? I sense música? A través de la representació teatral d’una de les obres literàries més importants de la literatura universal El Quixot, de l’escriptor Miquel de Cervantes, adaptada per als alumnes i interpretada per dos actors magnífics, descobrirem com es produeixen els efectes sonors de sala, anomenats “foley” en honor d’un dels pioners en la seva creació: George Foley.
De la mà d’un músic i tècnic de so descobrirem i experimentarem durant la representació de l’obra com, a través de sons i música, s’aconsegueixen diferents estats emocionals i afectius, com s’imita el so de les passes d’un cavall, d’una espasa, una caiguda, ovelles, un rierol, etc. Tot això amb la participació directa dels alumnes, els quals imitaran el so de la pluja, del calabruix, dels llamps i trons i d’altres efectes sonors.

La sortida de l’escola serà a les 9h i la tornada està prevista a les 12’00h. aproximadament.

El preu és de 7€ que s’abonarà en el rebut del mes corresponent.

Els alumnes que no hagin d’assistir a la sortida hauran de signar el full pertinent a la secretaria del centre. Podeu descarregar-lo a la secció "Administració/Tràmits" o demanar-lo a la secretaria de l’escola.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS