Vine a celebrar sant Antoni 2013 amb nosaltres

13/01/2013 Activitats, Informació general

Vine a celebrar sant Antoni 2013 amb nosaltres


Benvolgudes famílies:

Com cada any, a l’escola celebrarem una de les festes més tradicionals de Mallorca: SANT ANTONI.

Serà el proper divendres 18 de gener i la festa començarà a les 13,00 al pati i acabarem a les 15,00, ben cansats i ben torrats!

Torrarem llonganissa, ballarem i cantarem amb la música popular i la batucada de l’escola, escoltarem gloses, ens visitaran els dimonis i gràcies a la col·laboració de l’APIMA podrem gaudir d’un cafè o una xocolata solidària: NO VOS HO PODEU PERDRE!

Enguany ens hem organitzat per poder gaudir tots, grans i petits, del menjar típic d’aquests dies: la torrada.

Els alumnes de menjador a partir de 4 anys (els de 3 dinaran en el menjador), dinaran en el pati de la torrada que hauran preparat els nostres fantàstics cuiners i les famílies que ho desitgeu podreu torrar en els foguerons col·locats per a l’ocasió.

Les bosses per torrar (pa i llonganissa) es vendran a 2 euros i també hi haurà ensaïmades i beguda en el bar.

Els alumnes que no són de menjador podran torrar amb les seves famílies quan s’incorporin a la festa i també poden adquirir un tiquet de menjador abans de dimecres dia 16.

Aquest dia tots els alumnes podran quedar a l’escola fins a les 15,00 h, NO VOLEM QUE FALTI NINGÚ!

Durant la setmana, el migdia es faran tallers a la biblioteca i no deixeu de visitar l’exposició amb els treballs de Sant Antoni que han fet els nostres alumnes i que romandrà oberta mentre duri la festa.

Una darrera cosa: nins i nines, grans i petits... veniu vestits de vermell i/o negres per acabar d’arrodonir la festa amb els colors del foc i de la nit! VOS ESPERAM A TOTS!

JPEG JPEG JPEG JPEG

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS