Vine a celebrar sant Antoni amb nosaltres!!

11/01/2015 Activitats, Informació general

Vine a celebrar sant Antoni amb nosaltres!!


Benvolgudes famílies:

Com cada any, a l’escola celebrarem una de les festes més tradicionals de Mallorca: SANT ANTONI.

Serà el proper divendres 16 de gener i la festa començarà a les 13:00 al pati. Estau convidats mares, pares, padrins i padrines. Acabarem el trui a les 15,00h ben cansats i ben torrats!
Torrarem llonganissa i llom, ballarem, cantarem amb la música popular i gaudirem de tallers, ens visitaran els dimonis i gràcies a la col·laboració de l’APIMA podrem gaudir d’un cafè o una xocolata solidària i un taller de maquillatge: NO VOS HO PODEU PERDRE!
Al començament de la festa, a les 13:00h, els alumnes de menjador (a partir de 4 anys, ja que els de 3 anys ho faran en el menjador) dinaran en els patis corresponents de la torrada que hauran preparat els nostres fantàstics cuiners. En cas que normalment el vostre fill o filla no quedi al menjador el divendres, amb la finalitat que puguem gaudir tots de la torrada, podeu fer com a les excursions: o treure un tiquet de menjador per aquest dia (abans de dia 14 s’ha de lliurar a la tutora) o dur carmanyola amb el menjar ja torrat (els mestres no ens podem fer càrrec de torrar aliments ja que estam amb tot el grup classe).

Les famílies que ho desitgeu podreu torrar en els foguerons col·locats per a l’ocasió. Les bosses per torrar (pa i llonganissa) es vendran a 2 euros i també hi haurà ensaïmades i beguda en el bar, o podeu adquirir un tiquet de menjador el qual us inclou (llom, llonganissa, i aigua o vi )

Aquest dia tots els alumnes podran quedar a l’escola fins a les 15:00 h, NO VOLEM QUE FALTI NINGÚ!
Durant la setmana, el migdia es faran activitats a la biblioteca relacionades amb la festa.

Una darrera cosa: nins i nines, grans i petits... veniu vestits de vermell i/o negre per acabar d’arrodonir la festa amb els colors del foc i de la nit!

VOS ESPERAM A TOTS!

FOC I FUM, FOC I FUM!!!!!!!

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS