Vols consumir energia renovable? Xerrades informatives de SOM ENERGIA

20/11/2011 Informació general

Vols consumir energia renovable? Xerrades informatives de SOM ENERGIA


Sabies que... ...a les Illes Balears el 98% de l’energia prové de fonts "brutes" com el carbó, el petroli o el gas importats d’altres països? ...simplement encenent el llum contribueixes a emetre gasos que causen el canvi climàtic? ...seguint amb la companyia que tens contractada contribueixes a que es facin encara més rics algunes persones? ...ara, amb un simple tràmit, pots contribuir a transformar el model energètic?

Sí, perquè ha nascut la cooperativa sense ànim de lucre SOM ENERGIA! Nascuda a Girona el desembre de 2010, els seus membres volen impulsar el canvi de model energètic a partir del consum i producció d’energia d’origen renovable.

Ara, tu pots ser soci de SOM ENERGIA i consumir energies renovables. Només és necessari aportar 100 euros (retornables) al capital social de la cooperativa (imprescindible per assumir-ne els mínims costos de manteniment). Això et permetrà:

• Tenir veu i vot a la cooperativa, i convertir-te en copropietari. • Consumir electricitat generada amb fonts renovables, i fer el salt de la teva comercialitzadora elèctrica actual a SOM ENERGIA. • Invertir en projectes de producció d’energia verda, i rendibilitzar els teus estalvis amb ètica.

Les particularitats del sistema elèctric insular impliquen, però, que per poder comercialitzar-hi electricitat necessitem 350 socis a la nostra illa. Aquest és el primer objectiu que s’ha marcat el grup local de SOM ENERGIA MALLORCA.

Ajuda’ns a aconseguir el repte d’arribar a 350 socis abans de que acabi l’any, i així podrem consumir energia verda. Fàcil, amb un simple tràmit que gestiona SOM ENERGIA. Econòmic, sense que pugi el preu de la nostra factura d’electricitat.

Uneix-te a nosaltres i posa la primera pedra del canvi de model energètic a Mallorca. FES EL SALT!

Xerrades informatives amb el vicepresident de la cooperativa:

Palma 18 de novembre, 19h, local del GOB, C./ Manuel Sanchís Guarner, 10

http://www.facebook.com/event.php?e...

Bunyola 19 de novembre, 18h, Teatre Municipal, pl. Andreu Estarellas http://www.facebook.com/event.php?e...

Per a més informació www.somenergia.coop

Si vols veure el reportatge de TV3 http://www.somenergia.coop/el-repor...

Si vols col·laborar i formar part del nostre grup local, o si vols organitzar una xerrada a la teva organització, associació o entitat, posa’t en contacte amb nosaltres a traves del Facebook o al correu mallorca@somenergia.coop

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS